B-001, 100кг/куб.м. - Каменна вата ФибранГео 1.2х0.6 - 5см.

0,00 лв.


Вата FIBRANgeo В-001 притежава уникалната комбинация от характирестики, които осигуряват: топлоизолация, звукоизолация и пожарозащита, гарантирайки цялостна защита в строителството. Вата FIBRANgeo В-001 е предназначена за поставяне под замазка.
Вата FIBRANgeo В-001 притежава уникалната комбинация от характирестики, които осигуряват: топлоизолация, звукоизолация и пожарозащита, гарантирайки цялостна защита в строителството.

Вата FIBRANgeo В-001 е предназначена за поставяне под замазка.

FIBRANgeo един екологичен продукт
Каменната вата FIBRANgeo е естествен влакнест продукт, който се добива от вулканични скали на 200 милиона години. Продуктите се произвеждат в Гърция по метода на електрическите пещи, който е напълно безвреден за околната среда. Каменната вата FIBRANgeo е един 100% рециклируем материал.

FIBRANgeo топлоизолация през цялата година
Благодарение на своята структура, каменната вата FIBRANgeo затвяра в себе си сух и стабилен въздух, намалявайки топлообмена между топли и студени повърхности, по този начин осигурявайки по-голям комфорт както през зимата, така и през лятото, и значително намаляват консумацията на енергия. Тези свойства на каменната вата се запазват стабилни и непроменени през целия жизнен цикъл на продукта и допринасят значително за намаляването на енергийното потребление на сградите. В допълнение, изолационните свойства на каменната вата FIBRANgeo се запазват и при много изключително високи температури, каквито се наблюдават при определени приложения.

FIBRANgeo звукоизолация - защита от шум
Каменната вата FIBRANgeo постига усвояването на шумовете от околната среда, съгласно изискванията на действащите нормативи. Продуктите FIBRANgeo имат високи стойности на коефициента на звукопоглъщане и оптимално съпротивление на въздушния поток. Тези характеристики осигуряват намаляването на шумовете, пренасяни от строителните елементи, както и подобрена акустика на пространствата. За различните акустични приложения се предлагат продуктите FIBRANgeo със съответните покрития.

FIBRANgeo пожарозащита
Каменната вата FIBRANgeo е пожароустойчив материал при работна температура до 750C. При приложение на продуктите от каменна вата FIBRANgeo в строителството, индустрията и корабостроенето се постига пожароустойчивост, достигаща до 120 минути.

Обемна плътност: 100 кг./куб.м.

Опаковка: 5 листа в пакет.
Повече информация
SKUFGEOB00105
Тежест3.6 кг
Unitброй
Търговска маркаFibran
НаличностПо заявка
ПриложениеПод замазка
Дебелина5 cm
Коефициент - λ0.036 W/mK
Обемно тегло (кг/куб.м.)100
Размер5 x 120 x 60 см
Обратно в горната част
Сравни продуктите
Нямате артикули за сравнение.

B-001, 100кг/куб.м. - Каменна вата ФибранГео 1.2х0.6 - 5см.

0,00 лв.