За нас

Дружество АНГРО има дългогодишен опит в търговията и производство на строителни материали. Създадена през 1991 година, към момента фирмата предлага и поддържа големи складови количества от широка гама продукти. Имаме заведени над 20 000 артикула от различни категории: топлоизолация, груб строеж, инертни материали, покриви, бои и мазилки, обзавеждане за баня, електроинструменти и други.

Разполагаме с търговска и складова площ от над 26 000 кв.м., находяща се в гр. София, бул. „Европа“ 114, с вход и от към бул. „Панчо Владигеров“.

Дружество АНГРО разполага с голям автопарк от леки автомобили, бордови камиони, самосвали, камиони с кран /до 22 м. височина на повдигане/. Имаме добре разработен логистичен отдел, отговарящ за точната и навременна доставка на завявените поръчки.

Добрата практика се постига благодарение на отлично подготвен екип, иновативни технологични решения, сътрудничество с партньори с високи критерии за качество. Винаги се стремим цените на нашите стоки и услуги да са атрактивни.

Официален дистрибутор сме на водещи производители в областта на строителството и разполагаме с голям асортимент от произвежданите от тях стоки.

Дружество АНГРО притежава ЗАВОД ЗА СТРОИТЕЛНИ СМЕСИ и ЗАВОД ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА EPS. В тях има внедрени сертифицирани системи за управление на качеството.

 

ISO 9001:2015 – Сертифицирана система за управление на качеството.ISO 9001:2015 – Сертифицирана система за управление на качеството. Международният стандарт ISO 9001:2015 определя изискванията на система за управление на качеството, когато една организация трябва да докаже своята способност, постоянно да доставя продукт, съответстващ на изискванията на клиента и на приложимите нормативни актове, създадени от законодателен орган или от друг овластен орган.

Ние се стремим да увеличаваме удовлетвореността на своите клиенти, чрез ефикасно прилагане на тази системата и непрекъснатото й подобряване.

 

ЗАВОД ЗА СТРОИТЕЛНИ СМЕСИ

 

През 2008 година открихме завод за производство на строителни материали в село Гурмазово, на 10км. от гр. София. Благодарение на работата с водещи доставчици на суровини и химия, успяваме да предложим на своите клиенти материали с най-високо качество на възможно най-добра цена.

Част от произвежданите в този завод продукти са: лепила и шпакловки за топлоизолация, лепила за плочки, грундове, латекси, мазилки и други.

 

ЗАВОД ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА EPS

 

В края на 2017 година закупихме завод за производство на пенополистирол – EPS, намиращ се в село Григорево, община Елин Пелин.

Предлагаме богата гама от EPS плоскости с различна плътност: от 10-12kg/m3 до 25-30kg/m3, както и графитен EPS с плътност от 14-16kg/m3 до 18-20kg/m3.

Към днешна дата имаме много добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна. Работим с над 300 дистрибутори в България.

Обратно в горната част