DEVOREX SOFFIT Панел обикновен, кафяв, 3м

17,38 лв.
Обшивки за стрехи SOFFIT
Система SOFFIT е отлично решение за трайно и естетично изпълнение на скатни покриви. Предназначена е за обшиване на покривните стрехи на сградите, с цел подобряване на външния вид и осигуряване на нужната вентилация на покривната конструкция.
Обшивки за стрехи SOFFIT

Система SOFFIT е отлично решение за трайно и естетично изпълнение на скатни покриви. Предназначена е за обшиване на покривните стрехи на сградите, с цел подобряване на външния вид и осигуряване на нужната вентилация на покривната конструкция. Ламинираната обшивка имитира дървена ламперия и не се влияе от влага, не развива плесен и осигурява надеждна защита от вредители.

ПРЕДИМСТВА
• Бърз и лесен монтаж - Свързването на панелите чрез “CLICK” механизъм спомага за бърз, лесен и надежден монтаж. Фиксирането на профилите посредством съединяващия “H” и завършващия “J” профил, елеминират възможността за разместване на панелите.
• Устойчив на влага - Перфорираните панели осигуряват необходимата вентилация на покривната конструкция и възпрепятстват задържането на влага и образуването на мухъл.
• Минимална поддръжка - Системата не изисква боядисване или допълнителна поддръжка. Почистването може да бъде извършено с водоструйка и без други специализирани препaрати и инструменти.
• Подбрана цветова гама - Деворекс предлага атрактивна цветова гама, съобразена с най-разпространените цветове на дограми, врати и покривни елементи, за да придаде завършен облик на Вашия дом.
• 25 години гаранция - Деворекс предоставя 25 години гаранция на всички елементи от система SOFFIT.

Цвят кафяв RAL 8019.
Повече информация
SKUDVRXSOFFITABR
Тежест3 кг
Мерна единицаброй
ЦвятКафяв
Модел/СерияSOFFIT
Търговска маркаDEVOREX
НаличностПо заявка
Вид продуктПанели
Дължина3 m
ПерфорацияНе
ВентилацияНе
Транспортен размер5 x 300 x 30 см
Обратно в горната част

Сравни продуктите

Нямате артикули за сравнение.

DEVOREX SOFFIT Панел обикновен, кафяв, 3м

17,38 лв.